ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 2013

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, αποκριάτικα στολισμένη, τιμήσαμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συνταξιοδοτήθηκαν.

Ο κ. Δημήτρης Σιψής, φυσικός, καθηγητής και διευθυντής του σχολείου μας, προϊστάμενος γραφείου και διευθυντής της Δ/θμιας Εκπ/σης της Β’ Αθήνας, η κ. Μαρία Αθανασίου, μαθηματικός, η κ. Αθηνά Βασιλάκη μαθηματικός, η κ. Χριστίνα Καλογεράκη, θεολόγος, ο κ. Στέφανος Καράτσης, φυσικός, ο κ. Ανδρέας Κουντούρης, γυμναστής, η Κ. Χριστίνα Τσίντζηρα, φιλόλογος, η κ. Γεωργία Φούκα, γυμνάστρια, η κ. Ελένη Χασιώτου, αγγλικής φιλολογίας και η κ. Σμαρώ Χατζηκωνσταντίνου, γερμανικής φιλολογίας συνταξιοδοτήθηκαν το 2012.

Στην εκδήλωση τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε στην προσφορά τους ως δασκάλων και τους ευχήθηκε για το μέλλον η διευθύντρια του σχολείου, κ. Λουίζα Γεωργιάδου. Η πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, Κατερίνα Καγιαλάρη στη συνέχεια απευθύνθηκε στους συνταξιοδοτηθέντες με τα εξής λόγια: «Οι μαθητές του σχολείου μας και εγώ ως εκπρόσωπός τους θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όσα μας δώσατε και να σας ευχηθούμε να ζήσετε τη ζωή του συνταξιούχου με λιγότερα πρέπει και περισσότερα επιτρέπεται».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Νατάσα Βόικου, εξέφρασε τις δικές της ευχαριστίες και ευχές. Ο μουσικός κ. Γιώργος Λιλής με μαθητές του σχολείου παρουσίασε μια μουσική ποιητική παράσταση – τιμή στο δάσκαλο.

Ο Σύλλογος Καθηγητών τους τίμησε με τη σειρά του προσφέροντάς τους δώρα από το Μουσείο Μπενάκη.

Ακολούθησε δεξίωση – τα εδέσματα αλμυρά και γλυκά ήταν όλα σπιτικά, προσφορά των καθηγητριών του σχολείου. Έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν εκπαιδευτικοί, ερασιτέχνες καλλιτέχνες, ενώ οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με μεγάλο κέφι. Ο κ. Τάκης Σωτηρχέλλης, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τραγούδησε επίσης προς τιμήν των συνταξιοδοτηθέντων.

Ήταν μια πολύ ζεστή και συγκινητική βραδιά που άρεσε σε όλους.