2ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 19:00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κηποθέατρο Παπάγου το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικών Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.
    Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Νικόλαος Τριπόδης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, το Ίδρυμα ΖΗΣΗ, η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας και η Διεύθυνση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας.
    Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ.Χρύσα Παρίση, οι αντιδήμαρχοι κ. Τζίνα Αρβανίτη και κ. Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο πρόεδρος του κοινοτικού διαμερίσματος Παπάγου κ. Γρηγόρης Λαζαράκος και πλήθος γονέων.
    Το σχολείο μας συμμετείχε με την ομάδα χορού του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας “Το Γυμνάσιο Παπάγου χορεύει” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Αικατερίνη Κινιάκου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς των Κυθήρων φορώντας παραδοσιακές σχολές από την συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων Παπάγου.
    Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του Λυκείου Ελληνίδων Παπάγου, κ. Νατάσα Αντωνοπούλου, που ευγενώς μας τις παραχώρησε και την κ. Ιωάννα Μπεκέ, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που με μέλη του Λυκείου Ελληνίδων επιμελήθηκαν την ενδυμασία των μαθητών.