Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

Γιορτή Σημαίας – Επετειακό αφιέρωμα – Κατάθεση στεφάνου – Παρέλαση

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 στις 10.00 οι μαθητές του σχολείου και γονείς των μαθητών παρακολούθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων τη γιορτή της Σημαίας και αφιέρωμα στους Βαλκανικούς πολέμους του ’12 – ’13.

Η γιορτή ξεκίνησε με το απολυτίκιο του Αγ. Δημητρίου και στη συνέχεια, αφού διαβάστηκε το πρακτικό του Συλλόγου καθηγητών για τον ορισμό του σημαιοφόρου και των παραστατών, έγινε η παράδοση και παραλαβή της σημαίας από τη σημαιοφόρο του προηγούμενου σχολικού έτους στη σημαιοφόρο του νέου σχολικού έτους. Ακολούθησε η απονομή των αριστείων και των βραβείων και το επετειακό αφιέρωμα: “100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Ηπείρου”, που επιμελήθηκε ο μουσικός του σχολείου, κ. Γεώργιος Λιλής.

Στις 11.30 έγινε η κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων από αριστεύσαντες μαθητές.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 στις 10.30 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια και καθηγητές του σχολείου παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου.

Στις 11.45 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Εθνικής Αμύνης παρουσία του Δημάρχου, κ. Βασιλείου Ξύδη, Αντιδημάρχων και εκπροσώπων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Γιορτή Σημαίας – Απονομή αριστείων

Επετειακό αφιέρωμα

Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων

Παρέλαση