Αγιασμός- έναρξη σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά και υγεία στην οικογένειά σας.

Τη Δευτέρα 11/9, στις 08.30 θα γίνει ο Αγιασμός στο προαύλιο του σχολείου. Μετά την τελετή του Αγιασμού οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν.

Την Τρίτη 12/9, το ωράριο μαθημάτων όλων των τάξεων θα είναι 08.15΄- 12.35΄.  

Για τους μαθητές της Α΄ τάξης επισημαίνουμε τα παρακάτω:

  • Στην περίπτωση που έχουν διαγνωστεί μαθησιακά προβλήματα από ΚΕΔΑΣΥ, παρακαλούμε να καταθέσετε στο σχολείο τη γνωμάτευση μέχρι και τη Δευτέρα 11/9.
  • Πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (ΑΔΥΜ) το αργότερο μέχρι τις 29/09/2023. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής οι μαθητές δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και θα καταχωρίζεται απουσία. Το ΑΔΥΜ θα βρείτε εδώ

Για τους μαθητές όλων των τάξεων για τους οποίους προτείνεται προφορική εξέταση από ΚΕΔΑΣΥ, απαιτείται ΥΔ των κηδεμόνων, την οποία συμπληρώνετε και προσκομίζετε στο σχολείο ή την αποστέλλετε στο  email  1gympapagou@sch.gr. Την ΥΔ θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στις «Ανακοινώσεις».  

Απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών μπορεί να υποβληθεί στο σχολείο σε αποκλειστική χρονική προθεσμία έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, με Υπεύθυνη Δήλωση και των δύο γονέων.

Καλοτάξιδη η νέα χρονιά

(η ζωγραφιά είναι έργο του μαθητή της Β΄Τάξης Σταμάτη Άγγελου Ζήνωνα)